Nieuwe rage op fitness gebied: de Insanity Workout

The Insanity Workout. Zoals de naam het al zegt, insane zwaar. De bekende Amerikaanse personal trainer Shaun T. heeft deze revolutionaire, maar belachelijk zware, trainingsmethode ontwikkeld waarin je in 60 dagen een superstrak afgetraind lichaam krijgt. Insanity Workout is ideaal voor mensen die de deur niet uit willen voor hun training, maar wel een strak lichaam willen, de training is namelijk via DVD te volgen, gewoon vanuit je eigen huiskamer.

Wat is de Insanity Workout

Insanity is een zware, maar heel effectieve manier om binnen twee maanden een strak en afgetraind lichaam te krijgen. De workout bestaat uit oefeningen die op een maximale belasting worden uitgevoerd en elkaar in rap tempo opvolgen. Tijdens de zogenaamde High Intervaltraining voer je zoveel mogelijk herhalingen van dezelfde oefening uit binnen 1 minuut. Om de paar oefeningen heb je een halve minuut om weer op adem te komen voordat je weer verder gaat met de volgende oefeningen.

Wat is het resultaat van Insanity

Insanity heeft een verbluffend goed resultaat bij de meeste mensen. Doordat je tijdens de workout meer dan 1000 calorie├źn verbrand vliegt het vet van je lichaam en je traint tegelijkertijd je spieren. Daarnaast is het een maximale intervaltraining die er om bekend staat dat de conditie pijlsnel verbeterd. Omdat de Insanity workout gecombineerd wordt met een verantwoord voedingsschema blijven de kilo’s er ook af.

Voordelen van de Insanity workout

Het grootste voordeel is dat je er geen speciale apparatuur voor nodig hebt, je traint je lichaam namelijk door gebruik te maken van je eigen lichaam. Je kunt het gewoon thuis doen je kunt beginnen wanneer je maar wilt. Daarnaast is de termijn van twee maanden goed te overzien, waardoor je goed gemotiveerd blijft om het einde te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *